EXPERIÈNCIES LITERÀRIES

JO VOLDRIA SER  Personatges literaris, disfresses, un fons de fotogràf i una màquina de retratar. Tot llest per començar !

IMPRESORA HUMANA La nova impresora que ha revolucionat el mercat ja és aquí, aixó si només imprimeix personatges literaris sota demanda.

HISTÒRIES EN MOVIMENT Instal·lació d’àlbum il·lustrat i joc que proposa construir histories  a partir d’una pàgina d’un àlbum il.lustrat.

BIBLIOTECA PORTÀTIL Us portem qualsevol de les selecions de llibres del FLic Festival.  Una selecció acurada i exigent de llibres nacionals i internacionals. Oferiu llibres d’arreu. Consulteu aquí les bibliografies per escollir.

EL JOC DEL TELÈFON POÈTIC Aquesta instal.lació convida a jugar al joc del telèfon de tota la vida  amb un repertori etnopoètic recitat per un poeta. Convidem a persones de totes les edats a jugar-hi i passar una bona estona entre entrebancallengües, poesies, cançonetes i frases fetes.Us portem qualsevol de les selecions de llibres del FLic Festival.  

PAISATGES HUMANS  Observar per dibuixar o dibuixar observant és igual,  l’important és tenir referents variats i exigients.

ESCOLTO I DIBUIXO Instal.lació per il.lustrar a partir de la paraula i  el llibre. 

PÀGINES QUE SONEN Vols llegir o fullejar un llibre mentre escoltes com sona? El músic Gerard Valverde ha posat so a cinc llibres de la selecció FLIC. Posa’t els cascs!

DINS DEL BOSC  Un bosc curull de personatges literaris que s’amaguen per tot arreu. Els podreu trobar tots?

RELATS CREUATS Són moltes les maneres d’explicar-nos històries. En aquesta instal·lació podreu provar-ho amb Kamishibais japonesos i teatres d’ombres.

MICRO HISTÒRIES

A partir d’un text proposat, un petit escenari, un mínim material i una màquina INSTAX il.lustrareu aquesta història.