ESCOLA LITERÀRIA

és un programa de renovació pedagògica literària, artística i de foment del gust lector, que dissenya projectes a mida per a EMB, CEIP i IES.

ESCOLA LITERÀRIA 

treballa amb centres que volen treballar més i millor amb la literatura i les arts per, així, contribuir en la millora de les habilitats dels alumnes en lectura, literatura i llengua a partir de processos de reflexió i acció pedagògica.

Oferim assessorament i acompanyament en programes de literatura, foment de la lectura i biblioteca escolar per a claustres i AFES.

Oferim activitats literàries i artístiques, re-disseny de les festes literàries dels centres i formació per a claustres i AFES.

Alguns dels centres on treballem:

GERMANS CORBELLA Cardedeu

Acompanyament en la re-formulació del pla de biblioteca del centre, esporga de la biblioteca, re-disseny de l’espai de biblioteca, modelatge docent en eines de mediació a la biblioteca.

FARIGOLA Barcelona

Re-disseny de la celebració de la festa de Sant Jordi al centre.

CEIF CREU ALTA Sabadell

Formació a mida per l’equip de docents en mediació literària, fons bibliogràfic i espais literaris al centre.

CRP Sarrià Barcelona

Participació a la festa de la «Marató de la lectura en veu alta» amb 9 centres educatius del barri i 3 biblioteques. Organitzat per al seminari de biblioteques escolars, el CRP i el districte.

SI VOLEU ESTAR INFORMATS SUBSCRIVIU-VOS AL MAILING AQUÍ SI VOLEU QUE VINGUEM A L’ESCOLA PER PARLAR-NE ENVIEU-NOS UN EMAIL