Xup Xup d’estiu

Setmana de creació per a nens i nenes de 7 a 12 anys

Aquest estiu us proposem unes vacances creatives. Si us interessen les arts, la creació, la literatura i el disseny,  veniu a gaudir-ne de la mà de Tantàgora i el Museu del Disseny  amb Inge Nouws.

Enguany us proposem un procés de creació d’un objecte-llibre. A partir d’un conte escrit per l’ocasió per la Roser Ros convidem als participants a il·lustrar i muntar el seu propi llibre. Al llarg del matí, experimentarem amb diversos materials i tècniques artístiques, amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i dotar d’eines als participants per a poder desenvolupar la seva pròpia proposta.

A partir de la visita diària a les col·leccions del Museu aprendrem a observar, dibuixar, captar i fotografiar el seu fons. Una visita que complementarem amb referents literaris com ara personatges, autors, il·lustradors, editorials… Tot plegat ens servirà per acompanyar als nens i nenes en el seu propi procés creatiu.

Les tardes al XUP-XUP, més lúdiques, les dedicarem al joc i a activitats de lleure variades. Un equip d’educadors del Museu del Disseny de Barcelona acompanyaran en tot moment als assistents al XUP-XUP.

On:
Museu del Disseny de Barcelona

Quan:
Del 10 al 14 de juliol
Del 4 al 8 de setembre

Horari:
A /9h00 a 17h00
B/ 9h00  a 14h00

Preu:
A /145€ la setmana (dinar inclòs)
Inscripcions abans de l’1 de juliol: 140€ 
Famílies monoparentals i/o nombroses  137€ 
B/75€ la setmana (només matí i sense dinar)
Inscripcions abans de l’1 de juliol: 70€/setmana
Famílies monoparentals i/o nombroses 65€/setmana

INSCRIPCIONS

Del 18 d’abril al 16 de juny de 2017.

Per més informació descarrega’t aquest dossier.

Per Internet 
www.escolatantagora.net

Per telèfon
93 213 59 91 (Dijous de 10h00 a 14h00)

La reserva serà efectiva en el moment en que es rebi el formulari d’inscripció degudament omplert, signat i amb la còpia del comprovant del pagament i la fotocòpia de la targeta sanitària.

IMPORTANT: Cal posar el nom i cognoms del nen/a en el comprovant de pagament. Tota la informació per fer la matrícula i les dades bancàries per fer el pagament ho trobareu detallat en el full d’inscripció.
Les places del torn de matí sense l’opció de dinar són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per fer la inscripció feu clic AQUÍ

 

 

  UNA COPRODUCCIÓ DE:

Logo mini b-n fons blanc

tantagora