TROBADES AMB LA PETITA LITERATURA

Meravella’t amb les cançons, rimes i poemes de sempre. Fes-les créixer per transformar el teu entorn i el dels infants.

Objectiu: Fer que el repertori oral immaterial torni a la memòria i a la boca de tots els que ens relacionem amb petits i aprendre a usar-lo de manera innovadora.

Descripció: Tots posseïm un repertori de rimes, cançons i poemes que va créixer juntament amb nosaltres. Després de buscar-lo a l’interior de cadascú i un cop completat amb altres peces de tradició oral que reposen a l’interior dels llibres, traurem a passejar les cançons i rimes: hi dialogarem, recordarem com les vam aprendre, quins foren i quins són els seus usos i funcions i les enllaçarem, com si es tractessin de les peces d’un collaret, amb la finalitat de realitzar una petita performance sonora, plena de ritme i gestos, capaç d’agradar a qui l’ha creat i de seduir als quins en seran els destinataris: els infants.

Docent: Roser Ros, doctora en Pedagogia, narradora i escriptora. Premi Nacional de Cultura Popular 2010, presidenta de Tantàgora, i professora de la Universitat Ramon Llull.

Informació d’interès:
Dirigit a: Mestres d’educació infantil, famílies, bibliotecaris, monitors, creadors i persones amb inquietuds culturals i educatives envers la primera infància.

Durada: 6 hores repartides en dues sessions de 2 i 4 hores respectivament.

Calendari: Divendres 4 de març (18:00-20:00) i Dissabte 5 de març (10:00-14:00)

Lloc: Escola Tantàgora. La Caldera
c/ Eugeni d’Ors, 12 Barcelona

Preu: 50€                      

Trobades amb la petita literatura. Informació en pdf                  

WEB trobades