T’HO POSEM FÀCIL! >> SI NO POTS ASSISTIR en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que anirem enregistrant les sessions cada setmana

COM TREBALLAR LA NARRATIVA A L'AULA A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

A mitjans de primària els nens i nenes comencen a demanar lectures de textos més llargs i amb arguments més rics i complexos. Aquestes lectures ajuden als alumnes a millorar la descodificació del codi escrit i a l’adquisició de la comprensió i el gust lector.

A tercer i quart de primària, és doncs el moment d’unificar aquests tres factors per garantir l’assoliment lector necessari per a la vida. Aquest curs us vol propiciar un temps i un espai de la mà de la Mariona Masgrau per conèixer i dissenyar activitats, presencials i on-linie, a partir de les lectures de narrativa que proporcionaran estones de mediació i aprenentatge lector als vostres alumnes.

Objectius:

  • Proporcionar un espai de debat i reflexió.
  • Dissenyar activitats per dur a terme a l’aula.
  • Dotar de recursos literaris que permetin enriquir l’aprenentatge dels alumnes.
  • Adquirir coneixements per el foment del gust lector.

Traductora i correctora. Professora de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, és una gran coneixedora i perceptora de literatura infantil i juvenil.

ON LINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

Per anar obrint boca, podeu llegir...

  • Aquestes 4 idees per reflexionar… (clica i amplia!)