El còmic a Secundària amb Francesc Ruiz (novembre 2020)

Bibliotecària

M’ha agradat moltíssim en Francesc. No hi ha dubte que té els coneixements artístics i teòrics sobre el còmic que ha fet possible gaudir d’unes sessions engrescadores i descobrir aspectes del còmic des de la base i espurna elemental d’aquest llenguatge fins a un tractament més complexe sense necessitat de ser un professional. a mi m’ha contagiat el seu activisme!

Professora

Només puc dir excel·lent! m’ha enriquit moltíssim amb noves perspectives i informacions, m’ha donat a conèixer tècniques i recursos que desconeixia.

Doctorant

Recomanaria aquest curs sense dubte a tot aquell que estigui interessat en aprofundir o entrar en contacte amb el còmic, treballi en biblioteques o instituts. 

Professora

Aquest curs és molt recomanable sobretot per a altres professors de visual i plàstica a l’ESO com jo, per a enriquir les classes i presentar noves perspectives, i amb un bon exemple com Francesc que pedagògicament és fantàstic.

La tertúlia literària amb Marc Alabart (octubre 2020)

Auxiliar de Biblioteca i bibliotecària escolar

En Marc ens ha transmès el seu entusiasme per la seva tasca com a mediador i ens ha encomanat les ganes de continuar aprenent com a mediadores, especialment per mirar de portar les tertúlies a la conversa sobre l’obra mateixa tot cercant el creixement dels infants com a lectors i lectores.

Professora

Marc ha sido un excelente docente. Además de los amplios conocimientos que tiene sobre el tema, nos lo ha enriquecido con sus conocimientos de LIJ y la claridad con que siempre ha respondido a nuestras preguntas. Esto sumado a lo accesible que ha sido en todo momento, hace que lo valore de la forma más positiva posible.

Bibliotecària

Recomanaria aquest curs a la comunitat educativa, crec que és interessant que les escoles es llencin a l’experiència de compartir lectures.

Bibliotecària

Aquest curs m’ha donat un munt de recursos. La veritat és que en Marc és molt imaginatiu i fa unes activitats que complementen al club que et fan pensar en idear les teves pròpies.

Mestra

Molt bona idea que les sessions siguin online perquè afavoreix que viuen lluny puguin accedir al curs. I també el fet de gravar-les és molt útil si a l’ültim moment tens un contratemps i no pots assisitir. I també per si vols tornar-ho a escoltar.

Posa a punt la Biblioteca d'Aula amb Roser Ros (octubre 2020)

Mestra

La Roser Ros és una molt gran professional i un pou de saviesa, aprens moltíssim escoltant-la. Recomanaria aquest curs perquè aprens a triar llibres, a donar-li un altre enfocament a la biblioteca d’aula.

Mestra

En faig una valoració molt i molt positiva. Destaco l’excel·lent preparació i desenvolupament de les sessions. També agraeixo la qualitat dels materials facilitats i la generositat a l’hora de compartir coneixements, consells, experiències…

Mestra

És una formació de molta qualitat en molts sentits. Els continguts tractats durant les sessions, les propostes fetes, les aportacions de les companyes i els materials facilitats m’han portat a replantejar-me el funcionament de la biblioteca d’aula des d’un punt de vista ben fonamentat i també molt pràctic.

Auxiliar de Biblioteca i bibliotecària escolar

La Roser Ros és una gran professional i una gran comunicadora i penso que ens ha inspirat molt durant tot el curs.

Mestra

Escoltaria hores i hores a la Roser Ros. Se’m passa l’estona volant.

Seminari pèrdua de la normalitat amb Roser Ros i Elisenda Llansana (juliol 2020)

Mestra de primària

Penso que tenen en molts coneixements i experiència. Saben compartir la seva passió per la literatura infantil. Amb aquest curs han presentat contes que no coneixia i hem pogut veure com es pot acompanyar en la pèrdua sense parlar d’emocions.

Mestra de primària

Gràcies a les propostes treballades i a les posades en comú i converses amb el grup, he ampliat el coneixement sobre l’ús de la bona literatura a l’escola, especialment de l’àlbum il·lustrat. M’ha suposat una ampliació del camp de visió mantenint els peus a terra, vull dir que hem treballat i reflexionat sobre les idees però tenint molt en compte la pràctica.

Mestra de primària

Recomanaria aquest curs a qualsevol que vulgui ampliar els seus coneixements i horitzons sobre literatura infantil i com fomentar el gust lector. És increible com t’obren la ment i la quantitat de recursos que t’ensenyen a trobar en un àlbum il.lustrat.

Mestra de secundària

Ho recomano per a tots els docents de llengua i literatura, així com als encarregats de la promoció de la lectura entre els joves

Mestra de secundària

M’han ampliat la mirada sobre la literatura. Ens en donen unes visions a què no hi estem acostumades, en les nostres anàlisis literàries, que són més tècniques.

La maleta viatgera amb Magalí Homs (juliol 2020)

Mestra

Hi he trobat punts de vista que m’han sorprès força i això sempre m’agrada.

Mestra

Recomanaria aquest curs per què trenca molts estereotips que estan ja força gastadets, fa reflexionar i examplar mires. Ajuda molt a replantejar-se el tema i ofereix idees i alternatives.

Bibliotecària

Ha estat molt enriquidor perquè hem pogut compartir dubtes i impressions com en una sessió presencial i molt còmode al poder-ho fer des de casa.

Mestra

M’ha agradat molt la passió que les persones formadores transmeten pels llibres.

Tei

Per ampliar mirada pels llibres.