Tertúlia i presentació online

El futur professional dels joves. Parlem-ne!

Amb l’autor, el sociòleg Oriol Homs

i Marina Subirats, sociòloga i catedràtica emèrita de la UAB

Acte online, gratuït amb reserva

“El futur no està escrit. Dependrà de l’esforç dels joves i de tots per construir-lo”.

Amb aquest convenciment, ens plau convidar-vos a la presentació i tertúlia online al voltant del nou assaig del sociòleg Oriol Homs, un llibre imprescindible pels joves i els adults que els acompanyen, per orientar-los en els primers passos de la travessia cap el seu futur professional.

El presentem el 21 d’abril amb una tertúlia virtual oberta al públic on l’autor debatrà amb la sociòloga Marina Subirats, catedràtica emèrita de la UAB.

Oriol Homs

Oriol Homs Ferret és expert internacional de polítiques locals, formació professional i ocupació. Fundador i director de la Fundació CIREM (1989-2013). Ha realitzat nombrosos estudis i publicacions sobre qualificació, ocupació i polítiques juvenils. Col·labora regularment com expert amb el CEDEFOP de la Unió Europea, universitats i organismes governamentals europeus, d’Amèrica Llatina i d’Àfrica. Ha estat president de l’Associació Catalana de Sociologia de l’Institut d’Estudis Catalans (2004-2009) i membre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de Catalunya.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ja estàs inscrit/a? Rebràs un e-mail amb l’enllaç de Zoom per accedir a la sessió online el mateix dia de la connexió. Si no l’has rebut, mira a l’spam o escriu-nos a info[@]tantagora.net