passejades
Per aquest estiu us proposem dos circuits de descoberta urbana i literària per famílies per la ciutat de Barcelona.

Les veus de les narradores Roser Ros i Jordina Biosca i les músques del compositor Gerard Valverde us descobriran un munt d’històries que perviuen ben amagades pels carrers de Ciutat Vella i pels camins dels Jardins de Laribal.

Les dues passejades estan pensades per ser recorreguts en família i es poden seguir partint de qualsevol dels punts de cadascun dels itineraris.

MONTJUIC - PER A TOT LA FAMILIA

Els Jardins de Laribal, a les faldes de la muntanya de Montjuic, són plens d’arbres i flors i cascades. Passegeu-vos entre fulles i pètals i baixants d’aigua i podreu escoltar un munt d’històries que us faran conèixer protagonistes molt animals, però també éssers molt mitològics, molt humans o molt vegetals…

Per descobrir-ho heu de dur un bon calçat, un mòbil i unes bones orelles disposades a deixar-se sorprendre. La veu de la Roser i la música del Gerard us duran pel bon camí.

CIUTAT VELLA - A PARTIR DE 9 ANYS

Diuen que Ciutat Vella la creuen, la baixen i la pugen un munt de carrers carregats de contes, xafarderies i curiositats. Sabíeu que temps era temps Barcelona es va salvar gràcies a una campana amb nom propi? Si us aventureu a passejar per aquest itinerari descobrireu com va anar i també rasprejareu  traces de guerres passades, d’herois, de pelacanyes, de noies valentes, de llocs maleïts.

Calceu-vos, feu-vos amb un móbil i no tingueu por ! La veu de la Jordina i la música del Gerard us faran de guies