Liliana Cinetto

Liliana Cinetto va néixer a Buenos Aires i és professora d’Educació Primària, professora de Lletres, escriptora i narradora. És autora de més de cent llibres per a joves, publicats a les editorials més importants del país i del Brasil, Xile, Espanya, Anglaterra i França. La seva obra ha estat traduïda a diversos idiomes i ha rebut importants premis, com l’Alfonso Grosso de Sevilla per La vida es conte, el seu primer llibre per a adults. Ha donat conferències, ha dictat tallers, ha participat en taules rodones i ha explicat històries en congressos, jornades i festivals de diferents països com l’Argentina, Brasil, Bolívia, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Espanya, Portugal, Mèxic i República Dominicana. Va integrar la Comissió Organitzadora de la Primera, Segona i Tercera Trobada Llatinoamericana de Narració Oral “Contres i contacontes: de l’espontani al professional”, va ser directora artística del 1r i 2n Festival de Narració Oral de l’Argentina, que es va desenvolupar a la Biblioteca Nacional i el Teatre Nacional Cervantes i va formar part del Pla Nacional de Lectura, organitzat pel Ministeri d’Educació del país.

Entre altres mencions, va rebre, com a narradora, el Premi Alicia’ 97 que li va atorgar la Fundació Reconeixement a una actitud a la vida, inspirada en la trajectòria d’Alicia Moreau de Justo, el Premi Pregonero el 2009, atorgat per la Fundació El Llibre i el Premi Hormiguita viatgera a la categoria Mestra Nacional de Literatura infantil i juvenil, atorgat per la Biblioteca Popular Mare Teresa.

A la Revista Tantàgora ha publicat:

LLEGENDES URBANES O LES HISTÒRIES ESCALOFRIANTS QUE LES CIUTATS COMPTEN Apartat Va de Pensar Núnero 22 Juny-Desembre 2017.