T’HO POSEM FÀCIL! >> SI NO POTS ASSISTIR en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que anirem enregistrant les sessions cada setmana

LECTURES PRESCRIPTIVES: Eines de treball a l’aula

Quin sentit tenen les lectures prescriptives? Què fem, quan hem de llegir “per obligació”? En aquest curs parlarem de maneres de llegir i proposarem estratègies i recursos per aconseguir que els joves gaudeixin de la lectura d’obres literàries. Ho farem de la mà d’alguns clàssics com La plaça del DiamantMirall trencatPedra de Tartera, Frankenstein, Bearn o la sala de les nines, Feliçment, jo soc una dona, entre d’altres, i cercarem claus de lectura i dinàmiques que podem utilitzar en aquestes o altres lectures.

Objectius:

  • Donar recursos i estratègies per treballar les lectures prescriptives a secundària
  • Conèixer el repertori de les lectures prescriptives
  • Donar claus i dinàmiques per utilitzar a l’aula

Joan Carles Navarro. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, postgraduat en Edició Digital. Des de l’any 2012 es dedica íntegrament a la concepció i realització de projectes culturals i educatius, en especial, en l’àmbit del foment de la lectura i el desenvolupament de les competències lingüístiques. Ha col·laborat, entre d’altres, amb la Gerència de Serveis d’Educació i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes, l’ICUB, Litterarum-Fira d’espectacles literaris, el FLIC i Tantàgora. És professor del màster d’Edició Digital de la UOC.

 

 

ON LINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.