Laboratori de creació de continguts literaris digitals

INSCRIPCIONS OBERTES I DESCOMPTES FINS EL 30 DE SETEMBRE

Laboratori és un espai de creació interdisciplinari de literatura digital que té per objectiu dotar de recursos a professionals que pugin liderar equips de producció de continguts literaris digitals i creadors que volen endinsar-se en la creació d’aquests continguts.

A través de l’acompanyament en el procés de disseny d’un projecte cultural propi literari per al públic infantil i juvenil es dotarà a aquest professionals i creadors dels coneixements per poder-lo dissenyar, estructurar i idear. El Laboratori convida a través de l’ús de les noves tecnologies i de la mà de creadors i professionals de diverses arts (música, text ,il·lustració, animació, disseny gràfic, programació) a fomentar la professionalització dels creadors a través del contacte i relació amb les empreses del sector, nacionals i internacionals.
Els professionals interessats poden participar en aquest laboratori de creació de quatre mesos de durada de manera individual o amb equips ja constituïts d’un màxim de 3 persones, on a partir del disseny d’un projecte personal els participants comptaran amb l’assessorament de destacats professionals de les diverses arts participants.
El Laboratori participarà en un Network estable de col·laboració amb diferents editors i empreses del sector digital amb l’objectiu de promoure la contractació de creadors i professionals per part de la indústria.
Durada: 4 mesos
Calendari : del 2 de novembre de 2015 al 21 de febrer de 2016
Idioma: Català / Castellà / Anglès
Hores de dedicació : 78h presencials + 150h de treball
A qui va dirigit: il·lustradors, escriptors, artistes, dissenyadors, editors i gestors de continguts digitals i interessats
Seu: Espai de Tantàgora al Centre La Caldera / Barcelona / C/ Eugeni d’Ors, 12

Requeriments: coneixements bàsics d’informàtica i entorns digitals, capacitats artístiques o interès per les relacions entre les arts i les tecnologies. Es necessari disposar d’un ordenador portàtil amb wifi. Que el vostre projecte estigui vinculat a les industries culturals i creatives.
Inscripcions: grup o individual de l’1 de setembre al 31 d’octubre del 2015.
Preu: 1.500€ Inscripcions abans del 30 de Setembre descompte del 13% 1.300 €
Finançament: Podeu fer un sol pagament o fer-ho amb tres terminis ( 500€ a la matrícula – 500€ a finals de desembre – la resta a finals de gener.
ESCOLA ART&PARAULA FACILITARÀ L’ACCÉS A LA BONIFICACIÓ PER FORMACIÓ CONTINUA A LES EMPRESES QUE HO DESITGIN.
INSCRIPCIONS AQUÍ  + informació AQUÍ

Amb la col.laboració de:

Color_Fdo_amarillo