T’HO POSEM FÀCIL!  Si no pots assistir en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que enregistrarem les sessions

LA MEDIACIÓ LITERÀRIA

Proporcionar, oferir i crear espais dins l’escola, l’aula, la biblioteca o el grup de lectura (tant de manera presencial com online) on els infants puguin escoltar, mirar, llegir, compartir, explicar, inventar… És aleshores quan els adults esdevenim mediadors i mediadores  literàries i constituïm un dels vèrtexs del triangle “amorós” que permet el gaudi entre grans, petits i literatura.

Saber què és la mediació literària, quins són els espais adequats per poder crear estones i moments, quines eines ens calen o quines propostes literàries podem i volem compartir seran l’eix de la descoberta cap a la mediació literària.

Objectius:

  • Donar recursos per al saber i la reflexió literària.
  • Treballar la creació artística.
  • Dotar d’eines corporals.
  • Crear un espai de debat i reflexió literària.
Roser Ros

Doctora en pedagogia, narradora i escriptora. Premi Flos i Calcat 1997, Premi Nacional de Cultura 2010. Presidenta de Tantàgora, directora literària del Flic Festival. Autora de versions de contes de tradició oral i de narracions pròpies. Creadora d’espectacles literaris de petit format. Col·labora amb artistes de diversos àmbits. Formadora de mestres, bibliotecaris, mediadors literaris.

ON LINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

PER ANAR OBRINT BOCA...

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...