LA MALETA VIATGERA

La Maleta Viatgera és un projecte que fa molts anys que és present  a les escoles Bressol i a Segon Cicle d’Educació Infantil, i qui més qui menys ha anat introduint alguns canvis en el paper que tenen a l’aula, al cicle o a la biblioteca.  La Maleta viatgera però, és una de les  eines primordials que tenim per treballar el foment del gust lector a les primes edats i enfortir el lligam escola – casa a través dels llibres.

En el context actual us proposem revisar i re-pensar quines noves possibilitats i formats pot tenir, parlar dels llibres que han de formar-ne part, la seva forma, la calendarització al llarg del curs  i de com encarar-la també amb recursos on line.

Una parada i fonda per reiniciar un nou viatge literari que tan bones estones ens ha proporcionat, podent incorporar tots aquells recursos i eines que ens permetin poder-la oferir a les famílies tant de forma presencial com a la distància.

Objectius:

  • Revisar el paper de la maleta viatgera als centres educatius.
  • Re-dissenyar el projecte de les maletes viatgeres, tant pel que fa al contingut com la forma.
  • Dotar de recursos en línia per construir les maletes viatgeres

 

Magalí Homs

Dissenyadora dedicada a la gestió cultural, dirigeix des de fa 15 anys l’associació Tantàgora. De formació i recorregut laboral eclèctic exerceix la docència des de fa temps i dissenya programes culturals i espais per a la mediació literària per els programes de l’associació.

 5% DESCOMPTE 

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.