INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA EN RISC I LITERATURA

La literatura és transformació personal i social. En aquest curs, l’antropòloga i educadora social Susanna Giménez ens mostrarà com a través de la literatura es poden establir vincles afectius amb nens i joves en situació de vulnerabilitat.

El curs es divideix en dues sessions, dedicades a les etapes d’educació infantil, primària i secundària. Des d’una metodologia teòrico-pràctica, es proposaran activitats per treballar el vincle a partir de la selecció d’àlbums il·lustrats que proposa l’educadora; per detectar indicadors de risc i possibilitats d’intervenció; per debatre al voltant del caràcter terapèutic de la literatura, contraposant l’àlbum il·lustrat a literatura pedagògica; i per veure com la literatura pot ajudar a treballar l’expressió emocional dels menors, a projectar totes les seves inquietuds, posant paraules i imatges, metàfores i dimensió simbòlica, a allò que els passa.


Susanna Giménez (Educadora social a l’EAIA i equinoterapeuta a Horseway)


Dates per confirmar, de 10:00 a 14:00 h – 8 hores


63€ (60€ membres del CEESC, docents o amb carnet de biblioteques)


Educadors socials, educadors de carrer, monitors del lleure, docents i bibliotecaris de centres d’alta complexitat, psicòlegs, altres interessats.


Tantàgora (c/ de l’Art, 80, baixos, Barcelona)


 Coneix la Susanna Giménez al blog d’Art i Paraula


Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin 
un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

compartir en facebook compartir en twitter