T’HO POSEM FÀCIL! >> SI NO POTS ASSISTIR en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que anirem enregistrant les sessions cada setmana

GUST LECTOR

Literatura a Secundària

L’aprenentatge literari i lingüístic a secundària necessita treballar de manera simultània i coordinada l’educació literària, el gust lector i la comprensió lectora. Cadascun d’aquest tres eixos necessita uns recursos propis i compartits que cal poder distingir i relacionar en la pràctica quotidiana a l’aula.

En aquest curs i de la mà de la docent Rosalía Delgado, us proposem endinsar-vos en la descoberta d’aquestes eixos, proporcionant-vos conceptes clarificadors i recursos per aplicar-los al treball amb els alumnes tant a l’aula presencial com online. Rosalía Delgado és creadora del reconegut projecte First Literary Dates de foment del gust lector entre els alumnes de secundària.

Objectius:

  • Prendre consciència dels diferents objectius del treball que es realitza a l’aula a l’entorn de la Literatura.
  • Entrenar-se en la pràctica d’elaborar una proposta de treball d’alguna obra literària concreta en funció dels objectius (foment de la lectura, educació literària, comprensió lectora).
  • Generar un espai de debat i reflexió de l’experiència a l’aula.

Docent de  literatura i llengua de secundària i creadora de l’exitós programa de foment del gust lector FIRST LITERARY DATES

ON LINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.