EXPLICA’NS UN LLIBRE

Aprèn la versatilitat d’un àlbum il·lustrat: llegeix-lo, comparteix-lo, olora’l, manipula’l, explica’l, mira’l, balla’l, experimenta’l…

Objectiu: Aprendre a valorar i a difondre l’àlbum il·lustrat com un gènere particular, relativament jove dins de la literatura infantil i juvenil i, alhora, diferent dels contes explicats. Una bona tria dels quals són d’altíssim interès per a lectors ja experimentats.

Descripció: L’àlbum il·lustrat té interès pels seus arguments, les seves il·lustracions i el seu rol en la història recent de la literatura infantil. En aquest taller aprendrem a valorar aquesta classe de llibres (argument, textos, imatges, maqueta, relació entre els diferents elements del llibre) i a experimentar diferents maneres d’explicar-los, així com formes d’organitzar una sessió protagonitzada per ells. D’aquesta manera, podràs enriquir les experiències literàries i lectores dels infants a partir de 6 anys amb l’inacabable món de l’àlbum il·lustrat.

Docent: Roser Ros, doctora en Pedagogia, narradora i escriptora. Premi Nacional de Cultura Popular 2010, presidenta de Tantàgora, i professora de la Universitat Ramon Llull.

Informació d’interès:
Dirigit a: Mestres de Primària, bibliotecaris, monitors, creadors i persones amb inquietuds culturals i educatives envers els nois i noies

Durada: 6 hores repartides en dues sessions de 2 i 4 hores respectivament.

Calendari: Divendres 26 de febrer (18:00-20:00) i dissabte 27 de febrer (10:00-14:00)

Lloc: Escola Tantàgora. La Caldera
c/ Eugeni d’Ors, 12 Barcelona

Preu: 50€

Explica ns un llibre. Informació en pdf

WEB LLIBRE