Plataforma de Continguts Culturals Geolocalitzats

Plataforma online gamificada

L’art està ple de llocs reals, l’existència dels quals és plenament objectivable, però també alguns d’aquests llocs s’han convertit en simbòlics, representen una idea en sentit figurat i, per analogia i de manera convencional, són adoptats per una comunitat. Els llenguatges artístics ens ofereixen, doncs, una relació amb el territori, ja sigui real o simbòlica. La relació entre aquests llenguatges ens permet endinsar-nos en el descobriment de les disciplines artístiques d’una manera transversal.

La irrupció de la pandèmia del Covid ens ha portat a desenvolupar aquesta plataforma online gamificada que permet a centres culturals, museus, biblioteques, festivals i centres educatius oferir continguts culturals als seus usuaris. Una plataforma que a partir de la geolocalització d’un punts en un mapa ofereix recorreguts gamificats de descoberta cultural i artística.

Oferir continguts culturals online que poden ser gaudits amb grups bombolla de manera autònoma.

Qualsevol tipus de continguts que es puguin mostrar amb  foto, vídeo, text o una gravació sonora.

  • Gimcanes culturals pel territori
  • Visites culturals pel territori
  • Exposicions online gamificades
  • Jocs online
  1. Els podeu dissenyar i produir vosaltres o recopilar continguts que ja tingueu. Les proves i pistes per trobar els punts els elaboreu vosaltres  i nosaltres  pugem els continguts a la plataforma i activem els recorreguts.
  2. A partir dels vostres continguts nosaltres elaborem les proves i pistes, pugem els continguts a la plataforma i activem els recorreguts.
  3. Ens encarreguem nosaltres de tot; de produir els contigus, d’elaborar les proves i pistes, de pujar els continguts a la plataforma i activar els recorreguts.

Sí, només cal que facis arribar un codi als usuaris per fer el registre a la plataforma.

  • La plataforma la tenim allotjada al nostre servidor que és on derivem els vostres usuaris, i la Url seria www.tantagora.net/plataforma/elnomdelvostreequipament ( ex: www.tantagora.net/plataforma/flicfestival)
  • El layout del vostre recorregut és personalitzable amb el vostre logo.
  • Els usuaris es registren amb el codi corresponent i ja poden iniciar el recorregut o recorreguts disponibles

En cas que produïm els continguts per a vosaltres, aquests són vostres per sempre.

SÍ, els podeu consultar aquí. En aquest cas us lloguem per el temps que vulgueu l’accés dels vostres usuaris als recorreguts disponibles.

En funció de quina opció necessiteu de creació de continguts us fem un pressupost a mida. Escriviu-nos a tantagora@tantagora.net

RECORREGUTS DISPONIBLES