T’HO POSEM FÀCIL! >> SI NO POTS ASSISTIR en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que anirem enregistrant les sessions cada setmana

COMUNITAT LECTORA EN TERRITORI DE RISC

Propiciar el foment dels gust lector en territoris de risc d’exclusió social, econòmica, educativa o cultural requereix d’una mirada transversal i una estratègia comunitària dels agents socials, educatius i culturals del territori. De la mà de la bibliotecària Virgina Cierco, que des de fa molts anys treballa en aquests entorns, analitzarem els passos, requisits, necessites i eines per generar una comunitat lectora rica per a infants i joves.

Saber quin paper poden o han de tenir les escoles, els instituts, les biblioteques, els agents socials i el barri faran d’aquesta formació la oportunitat per debatre, reflexionar i analitzar tots els factors a tenir en compte per poder treballar la creació d’una comunitat lectores d’èxit en entorns de risc.

Objectius:

  • Conèixer els agents claus per a una comunitat lectora de risc.
  • Donar eines per a l’elaboració d’una comunitat lectora en entorn de risc.
  • Proporcionar un espai de debat i reflexió en mediació literària comunitaria.

Diplomada en biblioteconomia i documentació per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat el postgrau “mediació cultural per al foment de la lectura. És la directora de la Biblioteca Bon Pastor i ha estat premiada amb la medalla d’Honor2019 de la ciutat de Barcelona   per la seva tasca a favor de la integració i la convivència de la comunitat al barri.

ON LINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.