xup23-2
1.
Prepara tota la documentació

Tingues a mà la Targeta Sanitària escanejada i descarrega't i omple el el document d'autorització.

2.
Fes la inscripció

A partir del 15 d'abril a través del botó d'INSCRIPCIONS. Ja tindràs la plaça reservada!

3.
En cas que ho vulguis... Tramita la beca

Ho podràs fer presencialment o per internet del 17 d'abril al 15 de maig.

4.
Espera la resolució

La resolució definitiva de la beca es farà el 13 de juny i ens posarem en contacte amb tu.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Has d'omplir un formulari d'inscripció per cada infant i setmana. Ho pots fer clicant el botó "INSCRIPCIONS" de la setmana o setmanes en què vulguis inscriure els infants. Les inscripcions es faran per estricte ordre d'arribada.

**IMPORTANT! >> En el formulari d’inscripció us demanarem que adjunteu la targeta sanitària de l’infant i l’autorització signada que trobareu en aquest enllaç. Us preguem que tingueu els documents preparats abans de fer la inscripció.

Política de reemborsaments: Si el participant anul·la la inscripció, se li retornarà el 50% de l’import sempre i quan ho notifiqui almenys 15 dies abans de l’inici de l’activitat

SOL·LICITUD DE BEQUES

Termini de sol·licitud de beques:
17 d'abril a 15 de maig de 2023.

Per poder sol·licitar l’ajut, en el moment d’inscriure-us en aquesta activitat haureu de marcar la casella “vull sol·licitar una beca”. A partir de dilluns 17 d’abril ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon i us demanarem el codi IDALU del vostre fill (trobareu aquest codi a la matrícula de l’escola o al full de notes escolar; en cas de dubte, podeu consultar-ho a l’escola) i us informarem dels passos a seguir per acabar de processar la sol·licitud de la beca.