T’HO POSEM FÀCIL! >> SI NO POTS ASSISTIR en directe a alguna de les connexions, PODRÀS VEURE-LA EN DIFERIT, ja que anirem enregistrant les sessions cada setmana

POSA A PUNT LA BIBLIOTECA D'AULA

La tornada a l’escola el proper curs estarà marcada per una gran quantitat de canvis, però ens hem d’assegurar que alguns dels recursos dels centres continuïn formant part del projecte d’escola. La Biblioteca d’aula, és un dels elements claus per el treball del gust lector dels alumnes i creiem que és necessari dedicar un temps i un espai a pensar com podran ser les biblioteques d’aula el curs vinent, ja siguin físiques o online i així, evolucionar el concepte de biblioteca a dins dels centres adequant-lo a la realitat incerta i canviant que estem vivim.

En aquest curs us oferim; idees i reflexions sobre el futur de les biblioteques d’aula als centres educatius, un recorregut pel repertori literari per abordar la pèrdua de la normalitat amb els alumnes el curs vinent i eines pel vostre paper de mediadors com llegir textos, explicar històries i reconèixer bons llibres.

Objectius:

  • Reflexionar sobre el paper de la biblioteca d’aula
  • Donar eines per a la selecció del fons de la biblioteca
  • Donar eines de mediació literària a la biblioteca d’aula
  • Promoure la cultura literària en els centres educatius

I si t’interessa aquest curs, no et perdis l’article “Parlem de Biblioteques”, de Roser Ros. Llegeix-lo aquí.

Roser Ros i Vilanova

Roser Ros, doctora en pedagogia, narradora i escriptora. Premi Flos i Calcat 1997, Premi Nacional de Cultura 2010. Presidenta de Tantàgora, directora literària del Flic Festival. Autora de versions de contes de tradició oral i de narracions pròpies. Creadora d’espectacles literaris de petit format. Col·labora amb artistes de diversos àmbits. Formadora de mestres, bibliotecaris, mediadors literaris.

CURS ONLINE

5% DESCOMPTE

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.