Roser Ros

Soc pedagoga, narradora i escriptora.
El 2010 vaig ser premiada pel Consell Nacional de les Arts CONCA per la meva tasca continuada en la investigació i divulgaciódels contes de tradició oral i contemporanis per a tot tipus de públics i contextos. Sóc narradora professional des dels anys vuitanta. M’adreço a tota mena de públics i explico contes tant del repertori tradicional com del contemporani. Vaig per escoles, biblioteques, museus, festivals de narració, i altres indrets.

Com a escriptora he versionat contes procedents de la tradició oral publicats a col·leccions que he codirigit amb Teresa Duran, i amb Inongo-vi-Makomé. He treballat per a editorials com La Galera, Onda, Espasa Calpe, Rosa Sensat, Octaedro, Timun Mas, Santillana i Seix i Barral. Escric contes i poemes molts dels quals han estat publicats a la revista el Tatano i Cavall Fort.

Gerard Valverde

Soc compositor centrat en processos creatius multidisciplinaris i música electrònica. A més de treballar amb diferents ensembles i grups musicals també ho faig en projectes en els camps del teatre, la dansa i la instal·lació. He col·laborat, entre altres, amb el dramaturg Marc Villanueva, amb els coreògrafs Luna Cenere i Joan Català o amb el poeta Josep Pedrals, i ha estat present en festivals com Romaeuropa, Grec, IDEM, Mixtur, TNT, o Barcelona Modern. He trebellat amb el col·lectiu Tantàgora desenvolupant workshops i projectes artístics al voltant de la relació entre literatura i música.