Roser Ros

Soc pedagoga, narradora i escriptora.
El 2010 vaig ser premiada pel Consell Nacional de les Arts CONCA per la meva tasca continuada en la investigació i divulgaciódels contes de tradició oral i contemporanis per a tot tipus de públics i contextos. Sóc narradora professional des dels anys vuitanta. M’adreço a tota mena de públics i explico contes tant del repertori tradicional com del contemporani. Vaig per escoles, biblioteques, museus, festivals de narració, i altres indrets.

Com a escriptora he versionat contes procedents de la tradició oral publicats a col·leccions que he codirigit amb Teresa Duran, i amb Inongo-vi-Makomé. He treballat per a editorials com La Galera, Onda, Espasa Calpe, Rosa Sensat, Octaedro, Timun Mas, Santillana i Seix i Barral. Escric contes i poemes molts dels quals han estat publicats a la revista el Tatano i Cavall Fort.

Jordina Biosca

Sóc creadora, narradora, guionista i directora des del 1998.He presentat els meus espectacles en diversos festivals, cicles de narració, poesia i teatre d’arreu del país i de l’Estat espanyol a part d’actuacions continuades en programacions estables per tot Catalunya.

Combino els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació clàssica com contemporània.

He creat projectes a la carta d’espectacles, CD’s, produccions i presentacions d’actes per a la Fira Mediterrània de Manresa, Fundació La Caixa, Vallformosa, Nit de Castells, Descobrir Catalunya i Generalitat de Catalunya entre d’altres.

També he col·laborat fent formacions per adults amb la Universitat Ramon Llull, Universitat Autònoma de Barcelona.

Gerard Valverde

Soc compositor centrat en processos creatius multidisciplinaris i música electrònica. A més de treballar amb diferents ensembles i grups musicals també ho faig en projectes en els camps del teatre, la dansa i la instal·lació.

He col·laborat, entre altres, amb el dramaturg Marc Villanueva, amb els coreògrafs Luna Cenere i Joan Català o amb el poeta Josep Pedrals, i ha estat present en festivals com Romaeuropa, Grec, IDEM, Mixtur, TNT, o Barcelona Modern. 

Col.laboro amb el col·lectiu Tantàgora desenvolupant workshops i projectes artístics al voltant de la relació entre literatura i música.