Tantàgora és un espai de creació, producció, difusió i innovació de les formes de promoure la literatura escrita i oral, popular i d’autor, en paper i digital, a través del treball amb altres disciplines artístiques; música, arts plàstiques, teatre, dansa, etc…que fa més de 25 anys que treballem, tant a Catalunya com a nivell internacional. Tantàgora ofereix serveis pedagògics, culturals, d’assessoria i d’edició, és promotora de diversos programes propis i dissenya programes a mida.

Tantàgora té vocació de col•laboració amb les administracions públiques així com amb d’altres organitzacions socials, culturals i artístiques per tal de treballar pel desenvolupament dels objectius que ens són comuns, buscant en cada cas el marc de col•laboració ideal per obrir nous camins que permetin ampliar el camp literari en la seva vessant pedagògica artístico-literària i social.

Tantàgora el formem un equip de persones provinents de diversos camps; la literatura, la pedagogia, el disseny, la comunicació, l’audiovisual … que bàsicament ens estimem la cultura.

MAGALÍ HOMS / DIRECCIÓ

ROSER ROS / DIRECCIÓ LITERÀRIA

MARIANA GRANDE / COORDINADORA I AJUDANT DE DIRECCIÓ DEL FLIC FESTIVAL

ELISENDA LLANSANA / GESTIÓ I MEDIACIÓ LITERÀRIA

ADA CRUZ  / COMUNICACIÓ

MILA / COMUNICACIÓ

LOLA RODRIGUEZ / CONTRACTACIÓ

CRISTINA HIDALGO / ADMINISTRACIÓ