Mostra dels plats de sopa més famosos de la literatura.  Exposició de petit format a l’entorn del menjar i la literatura que a través de 8 personatges literaris i la seva relació amb les sopes dona a conèixer diferents clàssics de la literatura tant de la tradició oral com de l’escrita. Posant a l’abast dels usuaris una bibliografia de diferents gèneres ( àlbum il·lustrat còmic, receptaris … ) on les sopes hi són presents. A través de la Mafalda, l’Alicia, la Rínxols d’or mostrem la literatura i la seva relació amb les sopes tant per a públic infantil com per a públic adult.

Aquesta exposició consta d’una una taula parada amb 8 plats. Hem demanat a l’il.lustrador Joma que realitzi 8 escultures – poemes  visuals inspirats cada un d’ells en un personatge literari diferent. El resultat és una taula parada amb plats, cullerots i olles on es pot gaudir de la contemplació de les obres realitzes per en Joma. L’objectiu d’aquest proposta és acostar la literatura de la mà de 8 personatges diferents a través d’altres llenguatges artístics: en aquest cas l’art escultòric d’en Joma.

Comissariat : Roser Ros i Magalí Homs

Artista : Joma

Disseny Magalí Homs

Inaugurada al marc de la primer a edició del Flic Festival de literatures i arts infantil i juvenil al Mercat de Santa Caterina