Us presentem el programa de Foment de la lectura ideat per Tantàgora per a les escoles d’Educació Primària. El programa té per objectiu millorar i incentivar l’interès per la lectura de l’alumnat i, en conseqüència, la millora dels seus nivells d’aprenentatge en comunicació, lectura, comprensió, llengua i literatura.

El programa  proposa el treball tant amb els mestres com amb l’alumnat. L’objectiu és donar d’eines, recursos i metodologies als centres que els permetin aplicar experiències pròpies de la didàctica de la lectoescriptura i de la literatura per a la millora del rendiment escolar.

El programa recull 21anys d’experiència de Tantàgora aplicant les eines i metodologies contrastades amb la pràctica del nostre equip de professionals dirigit per Roser Ros.

Des de Tantàgora sabem que el gaudi per la lectura és la condició prèvia per fer venir ganes de llegir i que practicar-la per plaer contribueix a l’assoliment d’una bona competència lectora. És per això que aquest programa conté tres mòduls principals:

  • Foment del gust literari
  • Foment de la poesia
  • Foment de l’expressió oral.

 

El programa es pot aplicar al vostre centre per mòduls, seguint els vostres objectius, escollint quin és el del vostre interès. Es pot implantar d’un a tres mòduls i es pot fer en cursos diferents.

 

A continuació podeu consultar els continguts de cada un dels mòduls. Per més informació i preus contacteu a tantagora@tantagora.net