AMPLIEM CONVOCATÒRIA!

Tantàgora organitza el Laboratori d’Edició Digital, un espai col•laboratiu d’I+D entre empreses del sector i joves que vulguin fer pràctiques remunerades, per desenvolupar respostes innovadores als reptes de creació de continguts digitals per a públic infantil i juvenil.

Podran participar-hi tots els joves de 16 a 25 anys que no estiguin treballant ni estudiant i vulguin participar en un programa d’I+D amb col•laboració d’empreses del sector editorial i digital.

En aquesta convocatòria, es seleccionaran 45 places per configurar els equips de treball del Laboratori amb perfils molt diferents, com informàtics, programadors webs i apps, del àmbit audiovisual, comunicació online i educadors. Les persones seleccionades formaran part d’un programa de dos mesos de durada que els dona accés a una formació de creació de continguts digitals amb els millors especialistes del sector que inclou un programa de 10 Masterclass, la participació a diferents tallers creatius.

Al final d’aquest periode de formació, entre els 45 participants, es seleccionaran  15 persones que seran contractades per empreses del sector, a través de un conveni de pràctiques no laborals remunerades amb €700 durant 6 mesos.

Clicant AQUÍ podeu consultar les Bases de la convocatòria i el qüestionari de selecció.

Les persones interessades podeu enviar els vostres CV i una carta de presentació a convocatoria@tantagora.net.

Convocatòria oberta