El dia 2 de desembre de 2010, el Jurat va acordar per unanimitat atorgar el “III Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats” a l’obra titulada Blanc, per la seva capacitat de capgirar un fet real i convertir-lo en una història fresca i divertida on la tendresa, la ironia i el sentit de l’humor acompanyen el lector en aquest viatge.

Una història sobre un goril·la i de com va arribar a convertir-se en Floquet de Neu. Un llibre dirigit a un públic adult i juvenil, de 12 a 99 anys.

Jordi Solé i Comas és periodista, escriptor. Ha estat col·laborador de la revista Fotogramas, del programa de TV3 El club i del radiofònic Versió càmping a RAC1. Actualment treballa com a freelance i és lector professional de guions cinematogràfics. Com a escriptor ha publicat Telemanía las 500 mejores series de TV (Salvat, 2000), la novel·la històrica sobre el fill de Juli Cèsar i Cleopatra Hijo de Dioses (Ed. Pàmies, 2010) i el thriller històric sobre l’estada de Buffalo Bill a Barcelona l’any 1889, Barcelona Far West (Pàmies, 2010).

Associació Helena Jubany

Il·lustrador: Miguel Gallardo
Distribuidor: Made
Any Edició: 2011
Preu: 13.00 € (IVA inclòs)